Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Thursday, April 2, 2015

Maaliskuu maailmalla (Instagram Travel Thursday)

Sinne jäi maaliskuu, ja Instagram Travel Thursdayn kunniaksi käydäänpä kuukausi läpi Insta-kuvien kautta!

Aika huolellisesti päivitin kuulumisia sekä blogin että Instagramin puolella (miten niin koukussa...). Somen ulkopuolellakin on tietysti tapahtunut paljon, olen esimerkiksi aloittanut life coaching -sessiot. Saa nähdä saako ammattilainen elämäni järjestykseen ja löytyykö minunkin pienelle elämälleni joku suunta!

Maaliskuun ensimmäinen päivä oli todella lämmin, kevät tuli yhdessä yössä. Me kävimme Collserolassa kävelyllä, ja t-paidat olivat aivan riittävät retkipaidat.


Blogin puolella en tästä kirjoittanutkaan, mutta kävin myös helmikuussa ovensa avanneessa, ihkauudessa Museu de les Cultures del Mòn -museossa eli maailman kulttuurien museossa, joka sijaitsee Barcelonan vanhassa kaupungissa. Museo ei ollut kovin kummoinen, enkä mene toiste. Kauniita ja jännittäviä esineitä siellä oli ympäri maailmaa, mutta siinäpä se.


Vietimme mukavan viikonlopun viiden tähden hotellissa Andorrassa ja laskettelimme Vallnordissa. Minulla on hiihtokamat mukana täällä Chamonix'ssa, mutta jotenkin tuntuu, että kausi on minun osaltani jo ohi. Samppa ja Isosisko kävivät tänään Bréventissä, mutta aika kylmää ja tuulista siellä oli. Saa olla aika täydellinen keli, että kaltaiseni kermapersiin saa vielä tälle talvelle alamäkeen tuupattua. Nyt on kevät, kausi on ohi!Heti Andorran jälkeen lähdin ihan yksin Geneveen. Oli kiva reissu! 

Ajattelin muuten alkuvuodesta, että teen itselleni listaa lennetyistä lennoista ja nukutuista hotelliöistä. Tämän vuoden puolella, maaliskuun loppuun mennessä, lentoja on tullut neljä ja hotelliöitä laskujeni mukaan 10. Jos saisin lentojen määrän pidettyä alle kymmenessä tänä vuonna, niin olisin kovin iloinen. Tuskin niin kuitenkaan käy, sillä jo pelkästään Suomessa käynnistä tulee vähintäänkin neljä lentoa, että pääsee Lappiin asti. 

Kevät tuli maaliskuussa toden teolla Barcelonaankin.Joka keväinen traditio on tietysti calçotada, kevätsipuleilla herkuttelu. Jestas ne on hyviä!


Torresin viinitilalla Penedèsissä tuli tehtyä jälleen kerran turistikierros


Viinitilalta toiselle: ehdimme käydä myös Châteauneuf du Papen viinipeltoja ihailemassa Provencessa. Kävelyretkellekin siellä ehdimme.Ja nyt siis olemme täällä Alppien kainalossa Chamonix'ssa. Ihanaa rauhoittumista ja ihan vaan löysäilyä luvassa, mihinkään ei ole nyt muutamaan päivään kiire! Tai no teemme me päiväretken jonnekin ihan varmasti, Samppa käynee randolla (yhdellähän hän kävi maaliskuussa) ja on tässä kaupungissa tekemistä ilman suksiakin.Kaikki nämä kuvat on julkaistu aiemmin Instagramissa (minut löytää sieltä nimellä anskubcn).  Osallistun tällä postauksella Instagram Travel Thursday haasteeseen. Haasteen järjestäjinä toimivat Destination UnknownKaukokaipuu ja Running With Wild Horses.


Instagram Travel Thursday is a project with a mission to unite travelers, travel bloggers and other travel industry professionals and destinations on Instagram, and I take part with this blog post. Read more here, everyone can join!

Labels: , , , , ,

16 Comments:

At April 2, 2015 at 8:17 AM , Anonymous Anna | Tämä matka -blogi said...

Chamonix <3

Ihana paikka ja ihania kuvia!

 
At April 2, 2015 at 8:23 AM , Blogger Ansku Barcelona said...

On tämä kyllä kiva paikka palata aina uudelleen :)

 
At April 2, 2015 at 8:31 AM , Blogger //aNNiKa said...

Ihania noi lumiset vuorikuvat :) Ajattelin ensin, että kuulostaapa kivalta museolta, ehkä suuntaan sinne seuraavalla reissulla, mutta ehkei sittenkään, jos se ei kovin kummonen ollut!

 
At April 2, 2015 at 8:49 AM , Blogger Ansku Barcelona said...

Museo oli ihan mielenkiintoinen noin niin kuin aiheeltaan, mutta ei millään tavalla interaktiivinen. Ehkä vähän tylsä jopa. Hienoja juttuja siellä kyllä oli, mutta minä en ainakaan saanut niistä oikein saanut mitään irti.

 
At April 2, 2015 at 9:29 AM , Anonymous Katja said...

Paljon olet kuukaudessa taas ehtinyt. Tuota ihanan keväistä lämmintä ilmaa odottelen tänne pohjoiseenkin, tosin sitä varmaan saa vielä tovin odotella :D

 
At April 2, 2015 at 10:28 AM , Blogger Tiina said...

Onpas ollut reissun toisen perään :-) Nuo kevätsipulit näyttää kyllä niin hyviltä ja nyt tiedän kyllä millä sapuskalla grillikausi avataan :-)

 
At April 2, 2015 at 1:04 PM , Blogger Teea said...

Ihastelin Instassa tuota kuvaasi tytöistä. On se edelleen ihana :). Olet ehtinyt moneen paikkaan!

 
At April 2, 2015 at 8:47 PM , Anonymous Satu VW I Destination Unknown said...

Life couching? Tuosta haluan kuulla lisää!! Ja paljon on tosiaan sinun maaliskuuhun mahtunut!!

 
At April 2, 2015 at 9:33 PM , Anonymous Arja / Haavematkoja said...

Onpa sinulla ollut meneväinen maaliskuu! Mun lemppareita on ehdottomasti nuo upeat vuoristomaisemakuvat. Vuoria voisi katsella ihan loputtomiin :) T-paitaretkeilysäitä tänne Suomeenkin odotellessa...

 
At April 3, 2015 at 9:25 AM , Anonymous Pirkko / Meriharakka said...

Kiva idea tämä IG päiväkirja kuluneelta kuukaudelta! Andorra on kyllä kiva paikka, vaikkei hiihtäisikään. Tosin jos sinne matkaa suunnittelee, niin kannattaa ehkä tsekata, ettei ole mikään pyhä juuri silloin, osuttiin vähän vahingossa sinne marraskuun alussa pyhäinmiestenpäivänä ja jonot rajalla olivat melko mahtavat!

 
At April 3, 2015 at 10:11 AM , Blogger Ansku Barcelona said...

Hitaasti mutta varmasti :). Lämmintä tai edes vähän lämpimämpää odottelen tänne Chamonixiinkin, jää kaikki ulkoilut väliin, kun vettä vaan sataa. Nyt on vähän kuivemman näköistä, onneksi!

 
At April 3, 2015 at 10:11 AM , Blogger Ansku Barcelona said...

Lämpimästi suosittelen, ne on niin hyviä!

 
At April 3, 2015 at 10:12 AM , Blogger Ansku Barcelona said...

Kiitos Teea! Reissussa meidän riitelevät siskokset ovat yleensä tosi hyviä kavereita keskenään. Kai se on pakko, kun ei muitakaan kavereita ole :)

 
At April 3, 2015 at 10:14 AM , Blogger Ansku Barcelona said...

Katsotaan, jos vaikka postauksen saisin aikaan tuosta elämänvalmennuksesta vai mitä se on suomeksi. Ensimmäinen sessio on takana ja kyllä se sai paljon ajatuksia liikkeelle :)

 
At April 3, 2015 at 10:15 AM , Blogger Ansku Barcelona said...

Minullekin vuoristomaisemat ovat ne rakkaimmat. Voittavat biitsikuvat mennen tullen :)

 
At April 3, 2015 at 10:16 AM , Blogger Ansku Barcelona said...

Totta, Andorran ruuhkat voivat olla aika hurjat! Rajanylityspaikat menevät helposti tukkoon ihan normaalina sunnuntai-iltapäivänäkin, saati sitten lomien aikaan. Taktikointi on tärkeää, kun sinne menee :)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home