Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Friday, March 27, 2015

Gluteenitonta pitsaa Espanjassa

Tämä ravintolavinkki ei ole kiinnostava varmasti kenenkään muun kuin gluteenitonta pitsaa Espanjasta etsivän mielestä!


Telepizza on Kotipitsan tapainen pitseriaketju, ja sieltä saa myös gluteenitonta pitsaa. Yleensä emme tällaisissa paikoissa käy (tämä oli lapsille ensimmäinen kerta), mutta nyt koko perheellä alkoi tehdä mieli vaihteeksi edes jotain lämmintä ruokaa, salaatin ja sämpylöiden sijaan. Meillähän ei ole juuri nyt uunia, mikroa eikä liettä, sattuneesta syystä.

Sen kummempaa ravintola-arvostelua tällaisesta pikaruokalasta lienee turha tehdä, tärkeintä on kai vain vinkata, että gluteenitonta pitsaa on saatavilla Espanjassakin, jos himo iskee. Kannattaa huomioida, että kaikista Telepizzoista ei saa gluttapitsaa. Me kävimme Barcelonan Urquinaonan aukion pitseriassa, ja tästä linkistä löytyvät kaikki ketjun gluteenitonta vaihtoehtoa tarjoavat pitseriat koko Espanjasta.

Minun pitsani maistui ihan oikealta pitsalta. Vaihtoehtoja gluteenittomien pitsojen täytteisiin on muutama ja ne kaikki sisältävät lihaa jossain muodossa. Keskikokoinen lätty oli minulle liian iso ja rasvainen, ja loput tulikin mukaan kotiin iskälle iltapalaksi. 


En nyt ihan lämpimästi suosittele tätä paikkaa, mutta no, pitsanhimoon ihan ok!

If you want gluten free pizza in Spain and you don't care if it's fast food type of pizza then go to Telepizza!

Labels: ,

1 Comments:

At April 3, 2015 at 10:42 PM , Blogger Anne said...

Hyvä tietää!
Lapset kun vinkuvat pizzalle vähän väliä ja itse koitan vältellä pizzaa juuri tuon gluteenin vuoksi. Pitää laittaa linkkisi muistiin, kiitos siitä.
Hyvää pääsiäistä!

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home