Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Thursday, March 19, 2015

Luksusta elämään: Viikonloppu 5 tähden hotellissa (Hotel Diana Parc*****)

Hulinaa, hulinaa! Onneksi välillä pääsee levähtämään, nukkumaan pehmeään sänkyyn ja syömään valmiiseen pöytään.

Pari viikkoa sitten vietimme viikonlopun Andorrassa. Ohjelmassa oli laskettelua, ja majoituimme Arinsalin pikkukylässä viiden tähden kylpylähotellissa. Hotel Diana Parc sijaitsee samassa kompleksissa neljän tähden Princesa Parc hotellin kanssa. En ihan käsittänyt, mitä eroa näillä hotelleilla on, sillä yhteiset tilat ovat täysin samat. Eroja taitaa olla vain huoneissa.


Meidän huoneemme oli melko pieni, mutta siisti ja kaunis. Lapsille oli levitetty mukava vuodesohva ja molemmissa kylpyhuoneissa oli poreamme. Meitä odotti tervetuliaiseksi tuoreet hedelmät ja pullo cavaa, jonka tosin jätimme väliin, sillä meillä oli all inclusive ja mieluummin istuimme jossain yhteisten tilojen baareista ystävien kanssa. Kyseessä oli siis "firman" järjestämä reissu ja hotelli oli näin ollen täynnä tuttuja. Huoneessa oli myös kahvin- ja teenkeittotarvikkeet sekä minibaari.Kylpylä oli mainio, ainoa valittamisen aihe näin äitinä oli lasten rajoitettu pääsy sinne. Ymmärrän hyvin, miksi lapset eivät saa mennä sinne mellastamaan koska vaan, mutta nyt aikataulut olivat ihan tyhmät. Viikonloppuna lapsilla on pääsy kylpylään kello 10-13, eli juuri silloin kun hiihtokoulut järjestetään. Lapsia ei juuri huvita kylpemisen jälkeen kostealla iholla päästää muutenkaan mäkeen, vaikka hiihtokouluun ei olisi menossakaan. 

Pikkusisko halusi välttämättä päästä sunnuntaiaamuna kylpylään, joten minulta ja häneltä jäi toisen päivän jo maksettu laskettelulippu käyttämättä. Isosisko halusi lasketella silloinkin, ja niin hän ei ehtinyt ollenkaan kylpylään, ja se harmittaa vieläkin.

Mutta kylpylä oli muuten hyvä. Altaita oli useita, sauna oli melkein kuin Suomessa ja hammam oli riittävän höyryisä. Ja siellä oli lisäksi hyvin rauhallista, varmaan siksi, että sää oli kaunis ja ihmiset nauttivat mieluummin aurinkoisista laskettelurinteistä.

Hotellin sijainti on erinomainen, huoneemme ikkunasta näki hissin ala-asemalle ja alas kylään. Monot jalassa pääsi oikaisemaan pellon läpi hissille, siirtymiseen ja säätämiseen ei siis kulunut turhia minuutteja.


Ravintola oli kaunis, mutta ruoka ei laadultaan ihan kulkenut käsi kädessä sisustuksen kanssa. En silti valita tippaakaan, olin nimittäin jo etukäteen lukenut, että tässä hotellissa otetaan keliaakikot hienosti vastaan. Sain joka aterialla lämmintä leipää eikä minkään kanssa tarvinut empiä, että onkohan tämä nyt puhdasta vai ei. Tarjoilijat olivat todella ystävällisiä. Hotellissa oli myös buffet-ravintola, jota emme kokeilleet ja jonka ruokatarjonnasta kuulimme aika negatiivisia juttuja.
Lapset tykkäsivät pelisalista, jossa oli keilausta, biljardia, rahapelejä ja baari. Me aikuiset viihdyimme cocktailbaareissa kuunnellen livemusiikkia.


Kaiken kaikkiaan oli mukava viikonloppu lumilla. Lapset tykkäsivät tosi paljon hotellista, ja kyllä me aikuisetkin olimme tyytyväisiä. Minä olin erityisen tyytyväinen ruokavalioiden huomioimiseen ravintolassa, mutta jos ruoka ei olisi kuulunut hintaan, emme varmaankaan olisi illallistaneet hotellilla molempina iltoina. Muu perhe olisi todennäköisesti löytänyt parempaa ruokaa Arinsalin kylästä, mutta minun olisi saattanut olla vähän vaikeampi löytää kylästä sopivaa syötävää. Andorrassakaan kun ei gluteenittomuutta kovin hyvin vielä ymmärretä. Hyvin söimme hotellilla, hyvässä seurassa kauniissa ruokasalissa. 

Laadukas, hieno hotelli, joka sopii mainiosti lapsiperheille ja laskettelijoille, jotka haluavat reissuun mukaan vähän luksusta. Menisin toistekin!

Last time in Andorra we stayed in Diana Parc Hotel, 5 stars spa hotel in Arinsal!

Labels: , , , ,

2 Comments:

At March 19, 2015 at 4:46 PM , Anonymous Maarit Johanna said...

Vaikuttaa kivalta! Andorra on ollut jo niin kauan suunnitelmissa ja kun sinne lopulta päädymme haluan ehdottomasti jonkin viiden tähden hotellin :) Nuo ne taitaa osata ne ^^

 
At March 20, 2015 at 12:37 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Andorra on kyllä kiva kohde, etenkin jos tykkää liikkua luonnossa ja vuorilla. Kannattaa yhdistää reissu kuitenkin johonkin muuhun, esimerkiksi Barcelonaan tai Languedoc-Roussilloniin, sillä Andorra on kovin pieni. Tai ainakin itsestäni tuntuu, etten keksisi siellä viikoksi tekemistä :)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home