Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Thursday, March 5, 2015

Helmikuu paketissa - Romahduksia ja vähän reissujakin (Instagram Travel Thursday)

Kai se on nyt kevät, kun jo maaliskuussa ollaan! Maaliskuulle on tulossa vaikka mitä kivaa (Andorra, Geneve, calçotada...), mutta myös vähemmän kivaa (keittiöremontti nyt ensimmäisenä tulee mieleen). Ennen kuin tosissaan aletaan touhuta tämän kuun juttuja, muistellaanpa vähän mennyttä kuukautta.

Helmikuun suurin, kamalin ja ärsyttävin juttu oli ehdottomasti keittiön tuhoutuminen. Se pisti aika lailla pakkaa sekaisin ja sen kanssa on väännetty koko kuukausi. Olemme saaneet nyt tarjouksen ja suunnitelman uuteen keittiöön, ja muutaman fiksailun ja muutoksen jälkeen pääsemme ehkä piankin aloittamaan hommat. Remppa kestänee kuusi viikkoa ja sen ajan joudumme elämään ilman jääkaappia ja keittiötä. Mielenkiintoista. Olimme ajatelleet vuokraavamme asunnon täksi ajaksi, mutta remontista on tulossa niin kallis, että ei taida kukkaro kestää asunnonvuokraa. Leirielämää siis eletään, onkohan meillä trangia vielä tallessa...


Sillä aikaa, kun keittiö räjähti, me olimme laskettelemassa Granvalirassa, Andorrassa. Oli tosi kiva reissu, mahtava sää ja hyvä fiilis. Andorrasta kirjoittelin noin niin kuin yleisestikin.
Talvilomalle lähdimme Portugaliin. Oli mukava saada jotain muuta ajateltavaa kuin tuo keittiön pirulainen, tosin emme olisi reissuun lähteneet, jos olisimme tienneet tulevasta remontista. Liput oli kuitenkin jo hankittu, joten ei kun menoksi. Hyvä kun lähdimme, oli hieno reissu. Portugalistakin tein muutaman postauksen, ne löytyvät Portugal-tagin alta.
Barcelonassakin tehtiin monenmoista. Testasin sitä punaista hissiä, joka kulkee Barcelonetan ja Montjuicin välillä ja kävin aamulenkeillä rannalla ja kävelyillä Ciutadellassa. Montjuicillakin vietettiin yksi maanantaipäivä lasten kanssa.


Sellainen oli siis helmikuu. Toista samanlaista en ihan heti toivo, mutta tästäkin selvittiin!

Kaikki nämä kuvat on julkaistu aiemmin Instagramissa (minut löytää sieltä nimellä anskubcn). Minulla on Instassa tällä hetkellä liki 300 seuraajaa, ihan pari puuttuu. Menisiköhän 300 rikki tällä viikolla! Osallistun tällä postauksella Instagram Travel Thursday haasteeseen. Haasteen järjestäjinä toimivat Destination UnknownKaukokaipuu ja Running With Wild Horses.


Instagram Travel Thursday is a project with a mission to unite travelers, travel bloggers and other travel industry professionals and destinations on Instagram, and I take part with this blog post. Read more here, everyone can join!


Labels: , , , ,

20 Comments:

At March 5, 2015 at 7:57 AM , Anonymous Annika | travelloverblogi said...

Lumikuvat skippasin, ne eivät Helsingin harmaudessa piristä, mutta voih tuota aurinkoista Etelä-Eurooppaa! Ihania kuvia! Ja tsemppiä remonttihommiin ja retkielämään.

 
At March 5, 2015 at 9:38 AM , Blogger Laura/ My post-University life said...

Ihanan aktiiviselta kuulostava helmikuu! Kivoja reissuja, keittiön tuhoutuminen oli tietysti ikävä juttu :( tsemppiä remppaan!

 
At March 5, 2015 at 10:58 AM , Anonymous Jenna / Journey Diary said...

Kivaltan näyttää mennyt kuukausi (paitsi ekan kuvan osalta) ja hyvältä näyttää myös suunnitelmat tälle kuulle! (:

 
At March 5, 2015 at 1:34 PM , Anonymous Anonymous said...

Hmmm...ettekös saisi sitä jääkaappia mahtumaan tilapäisesti vaikka olkkariin? Siinä sohvan vieressä olisi kaikista paras paikka ;) T: Kauko

 
At March 5, 2015 at 4:33 PM , Anonymous Katja said...

Paljon mukavaa helmikuussa, mutta tuo keittiöremppa ei ole kyllä yhtään kiva.
Mahtavia reissukuvia ja tuo teidän Portugalin reissu kyllä sattu siinäkin mielessä hyvään saumaan, että minä kerkesin fiilistellä instakuvilla ennen omaa reissua. :D

 
At March 5, 2015 at 6:45 PM , Blogger Kea | Deep Red Blues said...

Toi keittiöhomma kuulostaa ja näyttää ihan hirveältä. Itsekin Barcelonassa asuneena voin vain kuvitella minkälainen prosessi on saada keittiö takaisin käyttökuntoon! :o

Toisaalta Andorra näyttää mun silmään etenkin kovin kivalta. Käytiin aikanaan siellä paljon shoppailemassa ja laskettelemassa kun se oli niin "lähellä". Minkäköhänlainen hintataso siellä nykyään on?

 
At March 5, 2015 at 7:21 PM , Blogger Jael said...

Oli kyllä hurja ja ikävä tuo keittiönne hajoaminen,ja paljon tsemppejä remonttiin!

 
At March 5, 2015 at 8:19 PM , Anonymous Satu VW I Destination Unknown said...

Eikä..... mulla oli mennyt ihan tuo tuhoutunut keittiönne ohitse! Apua, ja tsemppiä remonttiin, täällä myötäelän matkassa meidän kämppää remontoidessa :) Kiva kuulla kuitenkin että teillä on mukavia juttuja edessä, ja nämä kaikki kuvat ovat vaan nyt niin ihanan keväisiä että!!!

 
At March 6, 2015 at 7:57 AM , Blogger Ansku Barcelona said...

Kiitos Annika :). Saattaahan se olla ihan hauskaakin kokkailla trangialla, ainakin kaksi ensimmäistä päivää!

 
At March 6, 2015 at 8:00 AM , Blogger Ansku Barcelona said...

Kiitos Laura! Muuten oli kyllä kiva kuukausi, mutta rysäys vähän latisti tunnelmaa. Alkuvuodesta näytti siltä, että helmi- ja maaliskuut ovat hyvin rauhallisia, ilman työreissuja ja muuta, ja siksi buukkasimme vaikka mitä reissua jo etukäteen. Jos olisimme tienneet, että pitää keittiöremonttiin työntää tuhansia ja tuhansia euroja, niin ehkä pari reissua olisi jäänyt välistä. Mutta noh, myöhäistä enää murehtia :)

 
At March 6, 2015 at 8:02 AM , Blogger Ansku Barcelona said...

Aika touhukas kuukausi on tämä maaliskuukin, nimim. "matkalaukut taas levällään keskellä olohuoneen lattiaa" :)

 
At March 6, 2015 at 8:03 AM , Blogger Ansku Barcelona said...

Tai jos oikein optimoisi ja nostaisi jääkaapin sängyn viereen ja ostaisi vaikka pienen mikroaaltouuninkin siihen kylkeen, hmmm.... Ottaisi rennosti koko remontin ajan :)

 
At March 6, 2015 at 8:06 AM , Blogger Ansku Barcelona said...

Minäkin olen katsonut sun Instakuvia ja ihanalta näytti teidän reissu :)

 
At March 6, 2015 at 8:07 AM , Blogger Ansku Barcelona said...

Mä voin maanantaina kertoa Andorran hintatasosta ihan tuorein tiedoin ;)

 
At March 6, 2015 at 8:08 AM , Blogger Ansku Barcelona said...

Kiitos Jael!

 
At March 6, 2015 at 8:13 AM , Blogger Ansku Barcelona said...

Kiitos Satu! Kyllähän tämä remonttihomma on ärsyttävää, mutta onneksi meillä on keittiön jälkeen tehty sitten kaikki uusiksi: kylppärit, ikkunat, vaatekaapit, ovet... Vihdoinkin! Ja tsemiä remonttiin myös sinne :)

 
At March 6, 2015 at 2:34 PM , Blogger Martta said...

Ihania kesäisiä kuveja :) Tervetuloa hoodeille!

 
At March 6, 2015 at 7:38 PM , Anonymous Sofia / Liikkeellä said...

Tsemppiä keittiön kanssa! Ihanan aurinkoisia otoksia mahtunut mukaan :)

 
At March 8, 2015 at 8:17 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Parin päivän päästä siellä!

 
At March 8, 2015 at 8:18 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Kiitos Sofia :)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home