Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Thursday, February 19, 2015

Aeri del Port - Se punainen hissi Barcelonan yllä

Koittihan sekin päivä, jolloin sain taas ruksia yhden pakollisen Barcelona-nähtävyyden pois to do -listaltani!

Transbordador Aeri del Port on se kuuluisa punainen telekabiini, joka nousee Barcelonetalta ylös Montjuicille. Me tosin menimme alas eli ostimme vain yhdensuuntaisen lipun ylhäältä. Edestakainen matka maksaa 16,50 euroa, yhteen suuntaan pääsee 11 eurolla. Alle seitsemänvuotiaille lysti on ilmaista.


Hissejä kulkee kymmenen minuutin välein, joten vaikka jono voi olla hurja (ja varmasti loma-aikoina onkin), ei odottamiseen ihan järjettömän kauan mene. Yhteen kopperoon mahtuu "kuski" mukaan lukien 20 ihmistä, aika tiivis tunnelma lievästi keikkuvassa kopissa siis on.Näkymät yli Barcelonan ovat tietysti hienot, yritä vain päästä hissin kaupungin puoleiselle reunalle. Molemmista päätepisteistä saa myös räpsittyä makeita kuvia. Näin kaupungin jälleen eri kuvakulmasta, ja näimme myös mm. kalastusaluksen täynnä hopeakylkisiä kaloja sekä ihmisiä huvipurren kannella päivää paistattelemassa.

Ihan mukava kokemus, onpahan nyt tämäkin testattu!


Tämä postaus on ajastettu. Mikäli sinua kiinnostaa tietää, missä juuri nyt kuljen, käy tykkäämässä Barcelonan kodin Facebook-sivusta tai seuraa minua vaikka Instagramissa, löydyn sieltä nimellä anskubcn!


I finally tried the Barcelona's Port Cable Car!

Labels: ,

8 Comments:

At February 19, 2015 at 6:28 PM , Blogger Elina / Vaihda vapaalle said...

Makeat on maisemat. Täytyy laittaa tämä vinkki korvan taakse, jos tuolla vaikka pääsisi käymään :) Ehkä jopa vielä tänä vuonna!

 
At February 19, 2015 at 8:01 PM , Anonymous Anonymous said...

Hei. Kiitos mahtavasta blogista. Olen etsinyt jo hetken suomalaisen (aikuisen) kirjoittamaa blogia Barcelonasta. Itse olin siellä vaihdossa vuonna 2002 ja sen jälkeen olen käynyt 4 kertaa. Edellisen kerran olin viime kesänä. Paljon on kuvissasi tuttuja juttuja, mutta paljon myös uutta. Varsinkin nuo lähialueet ja Andorra tuovat piristystä. Itsekin laskettelen ja Pyreneethän voisi olla joskus kokeilun arvoinen paikka. Olen ollut Barcessa aina heinäkuussa tai kevät puolella. Seuraavaksi voisi olla sitten syysreissu... t. "Ninka"

 
At February 19, 2015 at 9:21 PM , Anonymous Anonymous said...

Näyttää hurjan hauskalta, täytyy kokeilla:-)

 
At February 21, 2015 at 8:03 AM , Blogger Veera A said...

Hei Ansku, haastan sinut #ReilutBlogit -kampanjaan. Toivottavasti kerkiät osallistumaan!

 
At February 22, 2015 at 1:33 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Toivottavasti pian, ilmoittele jos olet tulossa :)

 
At February 22, 2015 at 1:35 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Syksyllä täällä on ihanaa, kun ei ole niin kuuma ja merivesi on vielä lämmintä. Turistimassatkin häviävät. Syksy on ehdottomasti suosikkivuodenaikani tässä kaupungissa :)

 
At February 22, 2015 at 1:35 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Oli kiva kokemus :). Kerta riittää, mutta onpahan tämäkin nyt koettu!

 
At February 22, 2015 at 1:36 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Kiitos haasteesta! Olenkin tuota haastetta mietiskellyt siitä saakka, kun se alkoi nettiä kiertää ja osallistun varmasti :)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home