Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Wednesday, October 29, 2014

Bailando! Synttärijuhlintaa

Viikonloppuna vietettiin Pikkusiskon synttäreitä ja voi luoja mikä meteli meillä oli! Yhdeksän lasta saa aikamoisen hulinan aikaan. Mutta mukavat ja ikimuistoiset juhlat Pikkusisko sai, täysin omien toiveidensa mukaiset! Oli tanssia, oli karkkia, oli yleistä sekoilua, ja tietysti tyttö sai myös synttärilahjoja.

Minusta on ihanaa ja helpottavaa nähdä kuinka lapset ovat sopeutuneet tähän maahan. He vaihtavat kieltä lennossa espanjasta katalaaniin ja siitä suomeksi ja takaisin. Englantikin irtoaa tarvittaessa. Heillä on paljon kavereita. Nytkin synttäreille olisi riittänyt kutsuttavia, äidin oli pakko pistää raja kahdeksaan, ja Isosisko oli viikonlopun omien kavereidensa kanssa Costa Bravalla. Meidän ulkosuomalaiset tyttömme ovat toisaalta ihan samanlaisia kuin paikalliset lapset, mutta toisaalta he ovat ihan sinut suomalaisuutensa kanssa.

Alla muutama kuva juhlinnasta. Pikkusisko sai itse koristella kakkunsa ja hän halusi päälle vain karkkeja. Muutenkin tarjoilut olivat karkkivoittoisia, nyt on sitten herkkulakko päällä. Kaverit saivat kiitokseksi pienet kassit, jossa oli lähinnä koulutarvikkeita. Niitä tarvitaan aina.

On weekend we had nine children celebrating Little Sister's birthday and the noise was unbelievable! But lots of fun we had!

Labels: ,

2 Comments:

At October 29, 2014 at 8:38 PM , Anonymous Anonymous said...

Paljon onnea täältä Suomestakin!!!!!

 
At October 30, 2014 at 11:13 AM , Blogger Matkatar said...

Onnea vain, lasten synttärijuhlat ovat kivoja. On jäänyt itsellekin mieleen omien tyttöjen juhlat. Heillä on vielä 2 päivän välein synttärit joten juhlittiin aina yleensä yhtenä päivänä. Kyllä oli hulinaa!

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home