Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Tuesday, September 30, 2014

Kävelyllä Herttoniemenrannassa

Aina, kun olemme harkinneet paluuta Suomeen, on ykkösvaihtoehtona ollut Helsinki ja ennen kaikkea kantakaupunki. On ollut ihan selvää, että mihinkään lähiöön tai kaukaiseen kaupunginosaan emme ikinä muuta, paikkaan, jossa kaksi autoa olisi välttämättömyys, paikallisbussit kulkisivat miten sattuu ja maitopurkkiakin pitäisi lähteä hakemaan pitkän matkan päästä. Toinen vaihtoehto olisi asua ihan maalla, luonnonhelmassa, mutta mahdotontahan se kai olisi, koska työhommat tuskin onnistuisivat. 

Syyskuinen Herttoniemenranta muutti vähän mielipidettäni. Eihän se olisi hullumpaa asua seitsemän kilometrin päässä Helsingin keskustasta, metrolinjan varrella meren rannalla. Läheltä löytyisi paitsi palvelut myös puistoalueita ja uimaranta. 

Sekä ilta- että aamupäiväkävelyt rannassa ja läheisessä Herttoniemen kartanon puistossa olivat kivoja, ja kännykän kamera lauloi. Nättiä, eikö totta?In Helsinki I stayed in Herttoniemenranta neighborhood, about 7 km from Helsinki city centre, which can easily be reached by metro. The district is close to the sea and there's a really nice park of the Herttoniemi Manor.  It's cool to have the feeling of nature even though you can almost see the city centre. I love the colors of September!

Labels:

2 Comments:

At October 1, 2014 at 10:56 PM , Anonymous Anonymous said...

Kivat kuvat, juu Helsinki on etenkin (kesällä) kaunis kaupunki minunkin mielestäni

 
At October 4, 2014 at 10:36 AM , Anonymous Anonymous said...

Helsingissä on ihan mukavasti merellistä tunnelmaa. Enemmänkin voisi tosin merellisyys näkyä vaikka kauppatorilla, siellä ne matkailijat liikkuvat. Lokkeja on kyllä jo nyt tarpeeksi :-)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home