Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Sunday, June 22, 2014

Juhannus pienissä häissä Costa Bravalla


Suomalaista juhannusta vietettiin lauantaina häiden merkeissä, tosin hyvin kansainvälisellä porukalla. Espanjalainen juhannusjuhlinta on vielä edessä alkuviikosta.


Kokoonnuimme ystäväporukalla juhlistamaan Melin ja Gregin avioliittoa Palamókseen, ravintola La Malcontentaan. Ravintola on viiden tähden hotellin yhteydessä ja näin ollen ravintolakin on erinomainen. Tosin meillä oli hämminkiä varauksen kanssa eikä ravintola ollut pyynnöstä huolimatta varautunut ison seurueemme tuloon, mutta saimme lopulta kuitenkin ruokaa.

Ja söimme hyvin! Alkupaloja, joita oli useita, tuli pöytään tasaiseen tahtiin ja pääruoaksi valitsemani possunposki oli todella hyvää.Ravintolasta menimme ystävien viikonlopputalolle uimaan. Lapsillehan tuollaiset pitkät lounaat ovat monesti kidutusta, mutta uima-allas ja puutarha pelastivat päivän.Olimme vasta myöhään yöllä kotona, lapset nukahtivat auton takapenkille. Koko matkan haaveilimme, että jospa meillä vielä joskus olisi oma loma-asunto kaupungin pölyjen tavoittamattomissa... Ehkä joskus.

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home