Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Tuesday, May 20, 2014

"Pakolliset nähtävyydet", Lontoo

Varsinkin kun mukana oli paikallinen, tai no lontoolaistunut kaveri, joka oli saanut karistettua espanjalaisen rauhallisen rennon kävelytyylin ja oppinut lontoolaiseen vauhtiin, ehdimme nähdä oikeastaan ihan kaikki pakolliset nähtävyydet. Meitä etelän veteliä ihmetytti yleinen hässäkkä ja ihmisten kiire joka paikkaan, ja jäimme koko ajan jälkeen muista aiheuttaen varmasti vaaratilanteitakin. Mutta hyvä oli, että pidimme kiirettä, ehdimme tosiaan nähdä vaikka mitä.


Koska sää oli niin poikkeuksellisen upea, emme halunneet tuhlata aikaa sisätiloissa. Museot jäivät siis väliin ja ainoan sisäänpääsymaksun maksoin London Eye:hin. Silti nähtävää ja pällisteltävää riitti, ja kävelimme niin paljon, että sunnuntai-iltana oli selkä ja jalat melkoisen kipeät.


Suunnittelen jo seuraavaa reissua Lontooseen, ja silloin haluaisin käydä muutamassa museossa, ehdottomasti teatterissa tai musikaalissa sekä mahdollisesti Thames-joen risteilyllä. Lapset himoitsevat Harry Potter -juttuihin, ja kai se onkin seuraavalla kerralla lähdettävä perheen kanssa reissuun. 

Lopuksi vielä "pakollinen poseeraus" puhelinkopin edessä. Poseerauskuvia löytyy myös kaksikerroksisen bussin vierestä, Big Benin edestä, Buckinghamin palatsin ja sen vartijoiden edestä, Tower Bridgeltä, siiderituopin vierestä pubista... Välillä on ihanaa olla turisti!

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home