Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Monday, May 19, 2014

Viikonloppu Lontoossa


Voi Lontoo, kuinka positiivisesti meidät yllätitkään! Enpä olisi uskonut Lontoossa olevan kesäisempää kuin Barcelonassa enkä myöskään kohtaavani niin hyväntuulisia ja ystävällisiä ihmisiä. I'm in looove!

Kyseessä oli ystävien ja ex-kollegojen iloinen kohtaaminen Englannissa. Tunnemme toisemme työn kautta, ja puolet porukastamme on syystä tai toisesta päätynyt sittemmin Lontoon seudulle. Tämä oli aivan täydellinen tapa juhlistaa työsopimukseni päättymistä ja se, että kaikki entiset työkaverit ovat löytäneet mukavaa tekemistä firmastamme lähdettyä, antoi toivoa tulevaan mahdolliseen työllistymiseeni. Työsopimukseni siis loppuu kuun lopussa eli edessä on ihanan pitkä kesäloma!

Viikonlopussa ehdimme kiertää kaikki pakolliset nähtävyydet ja vähän lisääkin. Portobello Road, Brick Lane, Hyde Park, London Eye, Tower Bridge... Osa porukasta kävi hillumassa homobaareissa Sohossa ja tulihan pubeissakin istuskeltua. Shoppailimme sopivasti ja söimme markkinakojujen antimia ja kävimme etnisissä ravintoloissa. Ennen kaikkea juttelimme leuat kipeiksi ja pidimme hauskaa. Minun kaverini ovat parhaita maailmassa!

Mistä alkaisin purkaa reissua, hmmm.... Tässäpä sekalaisia kuvia!

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home