Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Tuesday, May 20, 2014

Lontoon parhaimmat markkinat?


Viikonlopun aikana ehdimme käymään jopa kaksilla markkinoilla, Portobello Roadilla ja Brick Lanella. Molemmista olimme saaneet etukäteen kahdenlaisia kommentteja: joko ne olivat aivan upeita juttuja, joita ei voi jättää väliin tai vaihtoehtoisesti turistirysiä, joissa ei ole enää alkuperäistä viehätystä jäljellä. Menimme siis itse katsomaan, ja niin, ehkäpä molemmat mielipiteet ovat oikeita. Itse en hirveästi välittänyt oikeastaan muista kuin ruokakojuista (ne olivatkin kyllä houkuttelevia!) ja Brick Lanen huonekaluista, mutta oli kuitenkin ihan kiva käveleskellä aurinkoisessa säässä ihmispaljoudessa ja katsella tavaroita (jotka tosin toistuivat kojulta toiselle).

Käyvätköhän ihan paikalliset näissä vai onko tämä ihan turistien juttu, kuten Las Ramblas on Barcelonassa? Mitkä lienee ovat Lontoon parhaimmat markkinat?

Labels:

3 Comments:

At May 21, 2014 at 9:26 AM , Anonymous Anonymous said...

Hello! Mä meen Lontooseen kesäkuussa ja löysin tämmöisen http://www.visitlondon.com/things-to-do/activities/shopping/market/londons-top-markets. -Sara-

 
At May 21, 2014 at 11:20 AM , Anonymous Anonymous said...

Minä pidin Brick Lanen markkinoista. Tungos eikä sadekaan haitannut ja halpaa oli ;).

 
At May 22, 2014 at 8:01 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Kiitos linkkivinkistä, laitan talteen ensi kertaa varten :). Minunkin mielestäni Brick Lanen markkinat olivat ihan kivat, jotenkin vaan en ehkä päässyt tunnelmaan kiinni. Ehkä vähän väsytti :)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home