Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Friday, March 6, 2015

50 shades of... Portugal

Käydessäni läpi kuvia Portugalin reissulta, löysin muistikortilta yllättäen paljon kuvia värikkäistä kaakeleista. Selvästikin ne ovat kiinnittäneet huomion, vaikka en tarkoituksella niistä kuvia ottanutkaan. Kuvia on räpsitty huolimattomasti, ilman se suurempaa sommittelua, mutta nyt kun jälkikäteen miettii, niin niistä olisi saanut aika kivan kollaasin, jos olisi hieman keskittynyt. Ihan harmittaa oma ajattelemattomuus.

Tässä kuitenkin viimeinen postaus Portugalista, värikkäiden kuvien kanssa. Taloja oli koristeltu sekä Lissabonissa että muualla seinäkaakeleilla, azulejoilla. Mietimme remonttifiiliksissämme, että olisiko keittiöön kivat tällaiset värikkäät laatat, mutta kyllä ne taitavat näyttää paremmilta näiden joskus hieman rähjäistenkin portugalilaisten talojen seinillä!Kaikenkaikkiaan Portugali jäi muistoihin värikkäänä, kiehtovana maana. Tänne tullaan toistekin!

Mukavaa viikonloppua!Portugal was full of houses decorated with azulejos, beautiful ceramic tile works. I really liked the colorfulness of this lovely country!

Labels: , ,

10 Comments:

At March 6, 2015 at 12:54 PM , Anonymous säppä said...

On kyllä kauniita kaakeleita! Itsekin muistan niitä ihastelleeni vuosia sitten, kun pikaisesti Lissabonissa kävin. :)

 
At March 6, 2015 at 4:48 PM , Blogger PauMau said...

Ihania! Olen itse painanut sabloonalla keittiöömme sinikoristeiset kaakelit valkoisella pohjalla. Jokaisessa kaakelissa koristetta ei ole vaan joukossa on täysin valkoisia tasapainottamassa kokonaisuutta. Kovasti on kehuja saanut ja sopiikin 1800-luvulla rakennetun talon tunnelmaan :)

 
At March 6, 2015 at 7:22 PM , Anonymous Laura R. / Laura let's go said...

Ai että mä rakastan tollasia kaakeleita!! Portugaliin pitäis kyllä päästä :)

 
At March 7, 2015 at 11:47 AM , Blogger Laura/ My post-University life said...

Vitsit, olen aina kuolannut tollaisia laattoja mutta kyllä ne paremmin sopii sinne etelän maille kun tänne kylmään Britanniaan...Vaikka toisaalta olisi ehkä ihan hyvä tuoda vähän väriä myös tänne!

 
At March 8, 2015 at 8:12 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Toi mukavaa särmää, kun ihan romahtamiskunnossa olevan talon seinässä oli kauniita, värikkäitä kaakeleita. Jännä kontrasti!

 
At March 8, 2015 at 8:14 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Kuulostaa kivan näköiseltä! Mun pitäisi ihan näillä näppäimillä valita kaakelit keittiön seinälle ja joku hieman persoonallisempi kiinnostaisi kuin ihan perusvalkoinen. Rohkeus ei kyllä taida riittää mihinkään väri-iloitteluun :

 
At March 8, 2015 at 8:15 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Suosittelen, yllätti ainakin minut positiivisesti! Odotin jotenkin espanjalaisempaa fiilistä, naapurimaita kun ovat, mutta Portugal olikin ihan eri maata ;)

 
At March 8, 2015 at 8:16 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Vähän auringonpaistetta laattojen mukana, mikä ettei :)

 
At March 8, 2015 at 9:07 PM , Blogger Matkatar said...

Vau miten upeita laattoja, etenkin nuo kolmiulotteiset! Mukavaa viikonloppua! :D

 
At March 10, 2015 at 10:29 AM , Blogger Jael said...

Mahtavan kauniit laatat:) Olen aina tykännyt noista.Poikani isän sukunimi on alunperin Azulay,ja olen aina miettinyt että tekivätkö esi-isät tuollaisia Espanjassa (tai Portugalissa) ,joihin suvun juuret johtavat.

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home