Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Friday, August 22, 2014

Lego-museo (Praha)

Kävelimme eräänä kuumana iltapäivänä pitkin Prahan katuja ja tarkkasilmäiset Lego-hullumme huomasivat Lego-kaupan, jossa oli myös pieni museo. Koska lapset olivat kävelleet reippaasti koko päivän ja sisätiloihin teki koko porukan jo mieli, päätimme tuhlata 470 korunaa (vajaat 20 euroa) ja tutkia museon läpikotaisin.


Museon on erikoistunut legoilun historiaan ja monta vanhaa sarjaa tuli vastaan. Meillä oli ammoisella 80-luvulla kotona Fabuland-legoja ja olisipa niitä vieläkin myynnissä. Ostaisin! Samppa löysi monta tuttua rakennussarjaa, niitä poikien juttuja.Myös useita kuuluisia monumentteja oli ikuistettu Lego-versioiksi, näiden joukossa myös Prahan oma Kaarlensilta.


Meidän lapsemme rakastivat tätä museota! Kuulemma tämä oli melkein yhtä kiva kuin Tanskan Legoland, jossa kävimme viime kesänä. Ihan en allekirjoita tätä... Aikuisillehan tämä on aika, no jaa, hintaansa nähden vaatimaton, mutta mitäpä sitä ei tekisi pitääkseen lapset reissussa tyytyväisenä. Museokaupasta emme kuitenkaan suostuneet ostamaan "muistoja", pään sisäiset muistot olivat tällä kertaa tarpeeksi!


Museo löytyy osoitteesta Narodni 31.

Labels: , ,

1 Comments:

At August 23, 2014 at 10:00 AM , Anonymous Anonymous said...

Hyvä vinkki, kiitos! Me mennään pienten lasten kanssa lokakuussa ja jos sataa niin käydään täällä . Mukavaa viikonloppua! Terv. Minna

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home