Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Tuesday, July 1, 2014

Suomireissun parhaat

Hyvää heinäkuuta!


Pikareissu Suomeen on nyt takana, kyllä olikin mukava käydä. Olisin voinut olla pidempääkin! Muutamassa päivässä ehtii paljon, mutta ei tarpeeksi. Ensi kesänä lisää!


Näissä maisemissa, siskon luona, sielu lepää. Meidän kaupunkilaispellet rakastavat varauksetta Suomea, hehän eivät räntäsateista eivätkä marrakuun pimeydestä tiedä mitään. Heille Suomessa on aina kesä, siellä saa vapaana juosta ulkona ja hyppiä tuntikausia trampoliinilla.


Lenkkikaverina oli tällainen vanharouva.

Suomessa karkaa aina mopo käsistä herkuttelujen suhteen.


Jäätelö maistui...


...Samoin karkit. Se karkkivalikoiman määrä on käsittämätön, tästä puuttuu vielä irtokarkit. Ja sipsejä oli ihan järjetön määrä erilaisia vaihtoehtoa. 

Mutta onneksi on myös terveellisiä herkkuja kuten herneitä. Niin makeita! Ja mansikat ovat miljoona kertaa parempia Suomessa kuin Espanjassa.Torilla oli tunnelmaa ja kahvillakin istuttiin.Ruusut tuoksuivat hyvälle, mmm.... Keskikesä!


Uimaanmeno ei meitä kermap-rseitä houkuttanut, vesi oli tosi kylmää. Oli järvessä silti lapsia pulikoimassa.


Iltaa istuttiin suvun voimin. Tällaisen pavlova-herkun teki kummitäti. Pikkusisko kuiskasi korvaan, että pyydä äiti tämän kakun ohje, tämä on niiiiin hyvää. Kokeillaan tehdä joskus.


Keskiyöllä oli näin valoisaa ja kaunista. Suomen kesä <3.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home