Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Saturday, April 12, 2014

Päivä Sabadellissa


Lähiseutumatkailua parhaimmillaan! Kävimme vasta tänään ihan asiasta tehden Sabadellissa, kaupungissa noin 20 kilometrin päässä Barcelonasta. Aiemmin olemme vain ajaneet ohi tai pysähtyneet jonnekin laitakaupungille automarkettiin, mutta tänään päätimme tutustua ihan keskustaankin. Mukana ei ollut karttaa emmekä olleet yhtään ottaneet selvää, mitä kaupungissa kannattaisi nähdä tai tehdä, mutta niin vaan löysimme kivoja kulmia sattumaltakin. Eksyminen on tunnetusti paras keino tutustua uuteen paikkaan.


Kaupungin keskusta oli ihan kiva, ei mitenkään erityisen upea ja pittoreski, mutta aurinkoisena kevätpäivänä mukava. Istuimme parissakin kahvilassa ja kävelimme pitkin kävelykatuja.


Aikamme kaupungilla kuljailtuamme menimme Parc de Catalunyaan, yli 40 hehtaarin kokoiseen puistoon. Siellä oli tilaa missä juosta ja mellastaa eikä ihmisiäkään liikaa. 


Pikkusiskolla oli mukana pelikortteja, mutta pelin itsekeksityt säännöt olivat niin omituiset, etteivät mun vanhat aivot kyenneet niitä ymmärtämään.


Jätettiin siis pelailut vähemmälle ja keskityttiin juoksemiseen ja kiipeilyyn.
 Puistossa on pyörä- ja skeittiparkit. Ja kiviä joilla pomppia ja temppuilla.


Vähän modernimpaa arkkitehtuuria puiston laidalla.


Kevään tulon huomaa jo puistoissa ja kaupungin ulkopuolella. T-paidalla tarkenee jo mainiosti. Kukatkin kukkivat ja puiden lehdet ovat isoja. Ihanaa, tätä on odotettu!

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home