Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Thursday, April 10, 2014

Ainoa kuva Brysselistä

Huh huh, kotona ollaan taas ja työpäiväkin on takana. Väsyttää kovasti, menen varmasti ajoissa nukkumaan tänään.

Reissu Brysseliin meni mukavasti. Aikataulu oli tiukka ja ohjelmaa paljon, joten näin kaupunkia vain taksin ja hotellihuoneen ikkunasta. Atomiumin näin kotimatkalla lentokoneesta. Päivät kuluivat töissä Euroopan parlamentissa, joten sikäli oli kuitenkin mielenkiintoinen ja avartava reissu.

Ainoa kuva, jonka sain napattua Brysselistä, tämänkin aamulla hotellin ikkunasta. Muut kuvat ovatkin sitten parlamentista ja ravintoloista.

Pari jännää déjà vu -elämystä tuli koettua. Vuodesta, jonka asuin Brysselissä on aikaa paljon ja sen jälkeen on tapahtunut valtavasti kaikkea, enkä minä ihan oikeasti muista juurikaan juttuja ja paikkoja Brysselistä. Kuitenkin taksin ikkunasta tunnistin paikkoja, mm. leffateatterin, jossa kävin aikoinaan muutaman kerran sekä tajusin myös, että olen käynyt ennenkin parlamentin lähellä sijaitsevilla sivukujilla. Paljon kaupunki oli kyllä muuttunut ja joka paikassa oli trendikkäitä ravintoloita ja kahviloita. Olisipa mukava päästä pian vaikka viikonlopuksi turistihommiin Brysseliin, ehkäpä alankin katsella jo lentolippuja, hmmm...

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home