Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Friday, April 11, 2014

Kurkistus kulisseihin: EU parlamentti


Olin Brysselissä puhtaasti työasioissa eli vapaa-aikaa ei ollut. Vietin pari päivää Euroopan parlamentissa ja vain yön kävin pikaisesti nukkumassa hotellissa. Tiukka aikataulu ei kuitenkaan harmittanut, sillä onhan se mielenkiintoista tutustua politiikan kulissien taakse ja nähdä missä niitä isoja päätöksiä tehdään. En ollut tosiaan ennen käynyt parlamentissa, vaikka työn takia sinne olenkin ollut yhteyksissä.

Olin mukana yhdessä konferenssissa, jonka järjestimme muutaman MEPin ja muiden tahojen kanssa. Minun roolini oli avustava, eli olin mukana järjestämässä tapahtumaa sekä häärin taustajoukoissa. Yksi osa työtäni, se mukavin ja haastavin, on erilaisten tapahtumien järjestäminen. Tämä oli yksi suurimmista, ei kooltaan vaan VIP-ihmisten takia. Protokolla piti olla hallussa ja kaiken piti sujua sulavasti. 

Alla muutamia kuvia parlamenttirakennuksesta. Siellä voi vierailla, tästä linkistä löytyy enemmän infoa.


Euroopan parlamentin vaalit lähestyvät ja mainoksia ja ilmoituksia näkyi siellä täällä. Itse en vielä tiedä ketä äänestäisin... 
Kahvilassa näkyi TV:stä tuttuja kasvoja. Parlamenttirakennuksessa voisi käytännössä asua, sieltä löytyy kahvilaa, ravintolaa, kuntosalia, matkatoimistoa, kampaajaa... Ainoa puuttuva asia taitaa olla raitis ilma.


Ilmoitustauluilla oli paljon ilmoituksia tulevista tapahtumista.


Ja hississä näytti tältä. Rakennus on valtava ja tuli kyllä käveltyä ihan riittämiin. Jalat olivat aivan muusia illalla, kun potkaisin korkkarit nurkkaan.


Tv-lähetystä...


Ja mun kulkulupa.


Logo löytyi myös kahvikupista.


Konferenssisali(mme)


Sellaista. Paljon tuli otettua kuvia, mutta jälleen kerran ongelma on se, että niissä näkyy naamoja enkä viitsi niitä julkaista kysymättä lupaa. Eipä niissä mitään nähtävää kyllä olisikaan, sellaista pönötystä vaan. Jos konferenssi kiinnostaa enemmän niin vaikka tästä linkistä löytyy juttua vähän tarkemmin.

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home