Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Saturday, April 5, 2014

Matkamessuilla (Saló Internacional del Turisme)


Katalonian kansainväliset matkamessut järjestetään tänä viikonloppuna 23. kertaa,  ja niinpä mekin suuntasimme sinne heti aamusta huolimatta aurinkoisen lämpimästä kevätsäästä, jonka olisi toki voinut käyttää ulkoillenkin.

Espanjassa vieraili viime vuonna 60,6 miljoonaa matkailijaa, joten eipä ihme, että matkailu on tärkeässä asemassa täällä Kataloniassakin. Tänä vuonna messuilla keskityttiin etenkin Aasiaan (esim. Japani on tänä vuonna esillä ensimmäistä kertaa),  Latinalaiseen Amerikkaan ja Välimeren seutuun.


Pikkusiskon suosikki taisi olla Dominikaanisen tasavallan osasto, jossa oli tanssiesityksiä...


Ja josta sai muistoksi makeet aurinkolasit! Muutenkin messuilta kertyi tavaraa iso kassillinen: kyniä, magneetteja, vihkoja, tarroja, ilmapalloja... kaikkea mistä pikkutytöt tykkää!Tunisian osastolta Isosisko halusi oman nimensä kirjoitettuna sikäläisillä kirjaimilla.


Lumivalkoisia haaveita... Ehkäpä huomenna menemme hiihtelemään tällaisiin maisemiin, taitaa kausi vedellä jo viimeisiään. 


Katalonia oli tietysti hyvin esillä...


...Kuin myös muut Espanjan alueet (Euskadi=Baskimaa)...


...Sekä tietysti viinintuottaja-alueet. Ruokaakin oli toki tarjolla.


Kotiin lähti iso kasa luettavaa mukaan. Otimme mukaan mm. karttoja tämän vuoden reissukohteista (ai niin, en olekaan täällä muistanut kertoa tämän vuoden reissusuunnitelmista, jotka ovat ehtineet muuttua jo moneen kertaan. Varmaa on kuitenkin, että Itä-Euroopassa heitetään mukavan mittainen roadtrip, osa perheestä käy Dusseldorfissa, osa Lontoossa ja kirsikaksi kakun päälle on suunniteltu joulua Patagoniassa. Ja kesällä on monenlaista mutkaa Suomen suuntaan. Ja ensi viikolla käyn reissun Brysselissä, tosin työhommissa, ja ehkäpä jotain muutakin pientä ehditään tekemään vuoden mittaan).

Niin, ja vaikka kierreltiin messuilla tuntikausia niin ehdimmehän me iltapäivällä auringostakin nauttimaan. Kevät <3

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home