Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Saturday, March 22, 2014

Barcelonan parhaimmat ramenit

Menipäs viikko nopeasti! Kaikenlaista pientä säätöä on ollut, ja sääkin oli puoleen väliin viikkoa asti ihana. Nyt on harmaahkoa taas.

Olen käynyt useammankin kerran ulkona syömässä tällä viikolla. Lounaat ja dinnerit ovat paras tapa tavata ystäviä, ja olen nyt yrittänyt vähän skarpata sosiaalisen elämän suhteen. Sohva on ollut liian houkutteleva koko talven ja kuulumisten vaihto on tapahtunut lähinnä WhatsAppilla ja Facebookilla.


Eräänä iltana menimme kavereiden kanssa iltapalalle yhteen Barcelonan suosituimpaan ramen-keittoravintolaan, Ramen Ya-Hiroon. Tämä pikkuruinen ravintola on saanut hyviä arvosteluja ja se on ilmeisen suosittu, sillä varttia ennen paikan avautumista jono oli jo parikymmentä metriä pitkä. Me pääsimme istumaan pienelle terassilla ja siitä seurasimme, kuinka jotkut jonottivat koko ruokailumme ajan, eli yli tunnin. Parhaimpana suosituksena kuitenkin kävi japanilaisen ystävämme sana, hän suositteli paikkaa kovasti.

Jos joku ei tiedä niin ramen on nuudelikeitto, jossa on maukas, vahva liemi. Ilmeisesti ramen on muodissa tällä hetkellä, ainakin ystäväpiirissäni kaikki haluavat nyt ramenia.


Hinnat olivat kohtuulliset ja palvelu nopeaa. Ja kun ruoka ja seurakin olivat hyvää niin eihän mukavaan iltaan muuta tarvita.


Minä otin merellisen ramen-keiton, mutta keliaakikkona jätin nuudelit pois ja otin niiden sijaan riisiä. Tytöt ottivat Cha-su don riisiannokset ja gyoza-nyyttejä, maistoin niitä vähän ja nekin olivat ihania.


Ja harjoittelimme japania...

Osoite on Carrer de Girona 164. Tsekkaa netistä aukioloajat ja mene hyvä ihminen ajoissa, jonoa riittää!

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home