Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Saturday, March 15, 2014

Vintagemekkomarkkinat, Susi Sweet Dress


Tätä tapahtumaa on odotettu: Susi Sweet Dress vintagemekkomarkkinat! Viime syksyn markkinoilla ehdin käväistä vain ihan pikaisesti ja siitä asti olen odottanut kevään markkinoita. Marraskuussa tosin järjestimme ystävien kanssa oman mekkotapahtuman Susi Sweet Dressin studiolla. Saimme sovitella mekkoja omassa rauhassa yrityksen omistajan, näyttelijä Susana Basin kanssa, viiniä lipitellen ja karkkia syöden.


Uniikkeja mekkoja, pääasiassa 1940-50 -lukujen tyylisiä, oli myynnissä satoja ja kaikki maksoivat 30 euroa. Myynnissä oli myös paitoja ja hameita, sekä joitain juttuja pikkulapsille.


Yksi yhteistyökumppaneista oli Codorníu ja näitä pikkupulloja tuli kallisteltua illan mittaan. Hyvä myyntikikka, ilmainen viini saa kummasti ostohalut hyrräämään. Nyt minulla on jo kuusi vintagemekko kaapissa, hmm, jokohan riittäisi...Yhteistyökumppanina oli myös Singular Chocolat, jonka pöydän ääressä sai väritellä elintarvikeväreillä tikkareita. Omani, ylhäällä näkyvän perhostikkarin toi Sampalle tuliaiseksi ja kiitokseksi, kun sain koko illan shoppailla ilman kiirettä kotiin.


Markkinat jatkuvat vielä tänään lauantaina klo 12-21 Casa Capellissa (Rambla del Prat 27), jos joku mekkohullu vielä miettii, että mitä tänä aurinkoisena päivänä tekisi. Minäkin saatan ehkä vielä pyörähtää paikalla, jättäen toki pankkikorttini kotiin!

Labels: ,

2 Comments:

At March 15, 2014 at 8:10 PM , Anonymous Anonymous said...

Miten olisi mekkojen esittely? ;)

 
At March 16, 2014 at 8:06 AM , Blogger Ansku Barcelona said...

Pistänpä harkintaan! Mitenhän saisin jonkun nakitettua kameran taakse, ehkä lahjonnalla? :)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home