Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Tuesday, March 18, 2014

Liikaa kuvia Alhambrasta


Vielä paluu Andalusiaan, tällä kertaa Alhambraan. Tämä postaus on aiheuttanut vähän päänvaivaa: tästä Espanjan suosituimmasta nähtävyydestä löytyy netistä tietoa vaikka kuinka paljon, joten mitäpä minä niitä toistelemaan, ja lisäksi otimme siellä kuvia niin paljon, ettei niitä kukaan jaksa katsoa läpi.

Lyhyesti siis: Alhambra on valtava, upea palatsialue Granadassa, ja se kuuluu UNESCO:n maailmanperintöluetteloon. Alue koostuu neljästä osasta: vanhimmasta osasta Alcazabasta, vanhasta kuninkaanlinnasta (Casa Real Vieja), uudesta kuninkaanlinnasta (Casa Real Nueva) sekä Generalifesta, kesäpalatsista, jonka ympärillä on näin talvisinkin kauniit puutarhat. Alhambrasta on hyvät näköalat ympärillä levittyvään Granadan kaupunkiin sekä myös Sierra Nevadan lumihuippuisille vuorille.

Jos suunnittelet vierailua Alhambraan niin muista ostaa pääsylippu ajoissa esimerkiksi netistä, ilman sitä et pääse sisälle. Kävijämäärä on rajattu ja sinun pitää valita haluatko vierailla Alhambrassa aamu- vai iltapäivällä. Lipussa on myös aika, jolloin pääset Palacio Nazariesiin, johon ehdottomasti kannattaa tutustua. Mukaan kannattaa varata ennen kaikkea hyvät kengät, alue on laaja. Myös evästä ja juotavaa kannattaa varata mukaan, ainakaan tähän aikaan vuodesta siellä ei oikein ollut kahviloita valittavaksi asti.

Alla muutamia satunnaisia kuvia aurinkoisesta päivästämme Alhambrassa.Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home