Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Friday, February 14, 2014

Kuuma linja Patagoniaan

Jälleen oli hieman erilainen iltapäivä töissä. Otimme skype-yhteyden Patagoniaan! Yllättävää kyllä aikaero Patagoniaan on vain neljä tuntia, joten siellä oltiin aamutouhuissa, kun me taas odottelimme nälissämme lounasta.

Andoni Canela on espanjalainen luontokuvaaja, jonka kuvia on julkaistu mm. National Geographicissa, Timessä ja Newsweeksissä, ja joka on julkaistu useita luontokirjoja.

Looking for the Wild on Canelan kaksilapsisen perheen projekti, jossa he kiertävät 15 kuukautta maailmaa kuvaten uhanalaisia eläimiä kaikilla seitsemällä mantereella, ja tähän liittyen juttelimme tänään perheen kanssa ja kyselimme heidän fiiliksiään. Tällä hetkellä he ovat tosiaan Patagoniassa kuvaamassa puumia, ja pian matka jatkuu Etelänavalle pingviinien pariin. Perheen 10-vuotias poika Unai kertoi kuulumisiaan, enkä taida kertoa meidän tytöille, mitä unelmaelämää tämä poika elää... Ei ole kuulemma koulunpenkille vielä ikävä!

Ja koska muuta kuvituskuvaa ei tällä kertaa ole (käykää itse kurkkamassa reissukuvia ylläolevista linkeistä) olkoon tässä kuva eilisiltaisen naposteluherkun valmistamisesta. Artisokkaa, siinä riitti näperreltävää.


Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home