Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Wednesday, February 18, 2015

Polar Loop - Aika kiva aktiivisuusmittari

Minä en pidä kuntosaleista enkä jumppaamisesta, joten hyötyliikunta on minun juttuni. Tykkään kävellä ympäri kaupunkia ja menen mieluummin portaita kuin hissillä. Jaksan kuljeskella vuorilla päivätolkulla ja pyöräillä rantabulevardia edes takaisin. Se liikkeelle lähteminen on vain vaikeaa, sohva vetää liian usein puoleensa!

Liikkumaan patistelee uusi suomalainen Polar Loop aktiivisuusranneke, joka on nyt kuukauden ajan mitannut ottamani askeleet ja kulutetut kalorit. Ranneke jopa seuraa unen laatua.

Mittaamiseen jää todellakin koukkuun! Seuraan pitkin päivää iPhonesta, että kuinka monta askelta pitää vielä ottaa ja kuinka paljon puuttuu päivän tavoitteesta. Iltaisin hyppelen ympäri asuntoa, jos aktiivisuustaso ei ole täyttynyt, enkä malta odottaa kesää ja pitkiä vuoristovaelluksia. Hauska lelu!


Ihan luotettava ranneke ei kuitenkaan ole. Esimerkiksi laskettelua ranneke ei tunnistanut liikunnaksi ja sen mukaan kulutan kaloreita enemmän istumalla koko päivän tietokoneen äärellä kuin könyämällä seitsemän tuntia rinteessä. Noh, itsellenihän minä tätä mittausta teen ja itse parhaiten tiedän, olenko liikkunut tarpeeksi vai en!

Hieman liian usein joudun myös lataamaan laitetta. Akun pitäisi kestää kuutisen päivää, mutta tuntuu, että joudun kyllä useammin ottamaan rinkulan ranteesta ja liittämään sen läppäriin. Nopeasti se kuitenkin latautuu, monesti jo aamusuihkun ja -meikin aikana.

Saapa nähdä, jääkö tämä vain tämmöiseksi hetken huumaksi, kulunut kuukausi on ainakin ollut aktiivisempi kuin aikoihin!

Tämä postaus on ajastettu. Mikäli sinua kiinnostaa tietää, missä juuri nyt kuljen, käy tykkäämässä Barcelonan kodin Facebook-sivusta tai seuraa minua vaikka Instagramissa, löydyn sieltä nimellä anskubcn!


I have had a Polar Loop activity tracker (by a Finnish company) a month now and I'm already addicted!

Labels: ,

2 Comments:

At February 20, 2015 at 8:16 PM , Blogger Uraäidin Ruuhkavuodet said...

Käytätkö ranneketta sylevyön kanssa? Minäkin olen testaillut Loopia nyt pian kaksi kuukauta ja aluksi aivan masennuin (http://blogit.kaksplus.fi/blogi/uraaidinruuhkavuodet/sahkopaimen-ranteessa-kokemuksia-polar-loopista-ja-testivideo/) Tuntuu, että mun sykevyö alkoi toimia vasta tässä testijakson puolivälissä. Nyt se tajuaa, että treenaan salilla, kun syke nousee ja noteeraa myös kuntosalitreenin liikunnaksi. Jos käytät sykevyötä niin tarkista pelaako se. Ja ellet vielä käytä, kannattaa harkita!

 
At February 22, 2015 at 1:40 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Minulla on vain tuo ranneke, ei vyötä. Olin nyt reissussa viisi päivää ja kolmantena loppui rannekkeesta virta. Harmittaa, kun tuo latausaika on noin lyhyt, olisi esim. muutaman päivän vaelluksella kiva tietää, kuinka monta askelta tulee otettua ja montako kaloria kulutettua. Kävelimme ihan älyttömästi reissun aikana, mutta enpä nyt tiedä, menikö edes tavoiterajat rikki :/

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home