Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Monday, February 16, 2015

Pixar 25 vuotta - CaixaForum Barcelona

Barcelonan CaixaForumissa on 3. toukokuuta saakka meille lapsellisille hauska näyttely, jossa voi tutustua mainioiden Pixar-elokuvien alkuperäispiirroksiin, käsikirjoituksiin ja muihin materiaaleihin. "Pixar - 25 years of animation" on kiertänyt maailmaa vuodesta 2005 aloittaen New Yorkin MoMa:sta ja nyt se on rantautunut Barcelonaan. 


Kävin CaixaForumissa tänään lasten kanssa maanantaivapaan kunniaksi. Näyttely on lapsille ilmainen ja aikuisille 4 euroa. Ja oli se sen neljän euron arvoinen, vaikka näyttely melko pieni olikin (tai ehkä se vain tuntui pieneltä, ihmisiä ja varsinkin sellaisia metrinmittaisia oli tosi paljon paikalla!). Katsoimme muutaman lyhytelokuvan, muistelimme vitsejä Monstereista, Nemosta ja Autoista sekä juttelimme elokuvista ja piirtämisestä yleisesti. Kiva äiti-tytärpäivä!

Tarmo Karvanen ja Matias Pallopää (terveisiä kotiin...)

Pixarin pomppiva lamppu ja pallo

CaixaForumissa on monesti kiinnostavia näyttelyitä, usein vieläpä ilmaisia. Olen aiemmin mm. käynyt katsomassa näyttelyn George Méliès:stä, miehestä, joka oli luomassa perusteita elokuvateollisuudelle sekä myös ihaillut impressionistisia tauluja. Tällä kertaa tutustuimme myös autistien taidenäyttelyyn, mielenkiintoinen oli sekin.

Itse CaixaForum on nähtävyys jo sinänsä ja kannattaa käydä kurkkaamassa, jos sattuu siellä taikasuihkulähteen ja Poble Espanyolin tienoilla pyörimään. Sisäänpääsy on ilmainen, kattoterassi on hieno ja museon myymälästä saattaa löytää jotain kivaa kotiinviemistä!There is a cool exhibition in CaixaForum Barcelona: Pixar - 25 years of animation. As big fans of the Finding Nemo and Monsters Inc. we went to see that and liked!

Labels: , ,

1 Comments:

At March 31, 2015 at 1:29 PM , Anonymous Anonymous said...

Minne asti näyttely on Barcelonassa? Olemme tulossa kesäkuun lopussa sinne ja mukana olisi käydä katsomassa tämä.
Kivoja vinkkejä olen löytänyt sivustosi kautta. Varsinkin nuo gluteenittomat jutut mietityttivät. Hyvin löytyi täältä asiaa siihen ja tulostinkin sanastoa matkaan :)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home