Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Wednesday, February 4, 2015

Lunta Barcelonaan?

Täällä Barcelonassa on kuulkaa kylmä ja onpa saatu ihan lumisadevaroituskin! Ympäri Kataloniaa on satanut lunta, mutta vielä toistaiseksi täällä kaupungissa on taivaalta tullut vain vettä. Harmaa, kolea sää ei houkuttele ulkoilemaan, mutta jos se ihme tapahtuu, että lunta alkaa sataa, niin ei kai se auta kuin lähteä pihalle!

Ensimmäisenä talvenamme täällä, vuonna 2010 maaliskuussa, Barcelona peittyi viimeksi kunnolla lumeen. Sen jälkeenkin on silloin tällöin leijaillut lunta jonkin verran, mutta tuolloin oli kyllä kunnon myräkkä. Kaupunki meni ihan sekaisin! Alla muutamia kuvia tuolta hullulta päivältä, kaappasin ne vanhasta blogistani!It's cold in Barcelona, and the forecast announced possible snow. These photos are from the March 2010 when all Barcelona was covered with snow!

Labels: ,

6 Comments:

At February 4, 2015 at 1:15 PM , Anonymous Héléna @ Chez Héléna said...

Huh! Toulousen suunnalla täällä Ranskassa on kuulemma tullut jo ihan järkyttävät määrät lunta. Eilen uutisissa näyttivät, kuinka liikenne seisoi ja ihmiset liukastelivat polkupyörillään autojen keskellä. Joku oli kaivanut suksetkin! Meille tänne Nizzan kupeeseen ei ole vielä ainakaan luvattu lunta. Herranjestas, mitäköhän siitäkin seuraisi!

 
At February 5, 2015 at 6:58 AM , Anonymous Jenna / Journey Diary said...

Onpas outoa nähdä tuollanen paikka lumen peitossa!

 
At February 6, 2015 at 12:10 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Meilläkin taivas kirkastui ja nyt on aivan ihana aurinkoinen sää. Niin se vaihtelee, ei noihin sääennustuksiin näköjään voi oikein luottaa! Minä jo niin odotin lunta... :)

 
At February 6, 2015 at 12:10 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Oli tuo kyllä erikoinen päivä, koko kaupunki meni sekaisin!

 
At February 7, 2015 at 5:10 PM , Blogger Ina said...

Laitanko lunta paketiin???? Meilla tuli lunta vajaan viikon sisaan metri ja taas on lisaa luvassa. :D

 
At February 10, 2015 at 1:55 PM , Blogger Ansku Barcelona said...

Täällä meni lumivaroitus ohi, ei saatu lunta. Kauas ei tosin tarvinut mennä, metromatkan päästä löytyi jo valkoinen maa :)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home