Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Sunday, May 25, 2014

Sunnuntairisteily ja muuta mukavaa

Barcelonaa mereltä käsin

Tarkoitus oli viettää "meripäivä", eli käydä ensin pienellä turistiristeilyllä, vierailla sitten miinalaiva Uusimaassa, joka on parhaillaan Barcelonassa ja jossa oli tänään avoimet ovet, ja lopuksi vielä käydä katsomassa Viikinki-näyttely merimuseossa. Alku olikin lupaava: menimme Pikkusiskon kanssa 40 minuutin risteilylle, joka lähtee Ramblan alkupäästä. Risteily sinänsä ei ollut kaksinen, mutta onpahan nyt sekin kokeiltu. Lähinnä näimme suuria risteilyaluksia ja sataman tavarakontteja.

Miinalaiva Uusimaa (siellä näkyy Suomen lippu :))

Risteilyn jälkeen kävimme kahvitauolla Starbucksissa ja siellä Pikkusisko ilmoitti, että tämä oli sitten tässä. "En mene sotalaivaan, enkä varsinkaan mihinkään museoon." Selvä, vaihdetaan suunnitelmaa sitten.

Venesatamaa

Kävelimme pitkästä aikaa Ramblalla, siellä tulee käytyä todella harvoin. Turistisesonki on täällä taas, huhhuh. Kävimme Placa Reialilla ja kävelimme vanhan juutalaiskorttelin, El Call, kapeilla kujilla. Huomaamattamme olimmekin jo Arc de Triomfilla, ja siellä oli joku eri harrastusmahdollisuuksien esittelytilaisuus. Monenlaista harrastusta olisi saanut kokeilla: miekkailua, golfia tai vaikka pingistä, mutta me otimme vain matsin shakkia. Tiukilla oli voitto, Pikkusisko on selvästi ollut koulun shakkitunneilla hereillä (koulussa on siis pakollisena oppiaineena shakki kuusivuotiaasta alkaen).

Taiteilija Placa Reialilla

Taekwondo olisi kuulemma kiva harrastus Pikkusiskon mielestä, kun saisi potkia ja hän on kuulemma hyvä siinä. Jaaha.
Yllättävän viileää on edelleen Barcelonassa, aamupäivällä ihan paleli hameella. Kai sitä lämpöä ei riitä tänne, kun Suomessa on niin helle!

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home