Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Sunday, February 16, 2014

Hiihtämässä Port del Comtessa

Pitihän ne uudet sukset tyypittää heti.

Halusimme kokeilla jotain uutta hiihtokeskusta ja kohteeksi valikoitui Port del Comte. Keskus on ajallisesti hieman kauempana Barcelonasta kuin La Masella tai La Molina, ja sehän tarkoittaa sitä, että siellä on myös vähemmän väkeä. Ja se on hyvä, sillä jonottelu on hanurista.


Starttasimme ennen kahdeksaa ja Barcelonassa oli jo silloin 16 astetta lämmintä. Parin tunnin ajomatkan jälkeen olimme silti jo luonnonlumilla.


Hississä on kivaa. Tällä reissulla laulettiin mm. Twisted Sistersiä ja Frozen -leffan lauluja. Ja lapset suunnittelivat perustavansa bisneksen, jossa keräävät hissistä tippuneita sauvoja, hanskoja, hiihtolaseja ym. ja myyvät ne kalliilla eteenpäin. Meidän muksuilla on bisnesvaistoa....


Yeah right!


Saimme laskea lojotella rauhassa, ei haitannut ryysis.


Rinteet olivat helppoja ja leveitä. Lämmin sää sai lumen paikoitellen vähän loskaksi, lähinnä rinteiden alapäistä, mutta kaiken kaikkiaan oli hyvä hiihtokeli.Samppa on tyytyväinen tyttöjen innosta mennä metsäreittejä, minua vähän hirvitti se vauhti...Port del Comte ei ole valtavan suuri: tuolihissejä on viisi ja nappihissejä yhdeksän. Hiihdettäviä rinteitä on 42 kilometriä. Näppärä perhekeskus.


Ja uudet hiihtokamat osoittautuivat hintansa väärtiksi. Monot eivät painaneet eivätkä hiertäneet, ja suksi luisti. Vielä kun sen kypärän ehtisi ostaa...

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home