Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Tuesday, March 4, 2014

Nosto: Katalonian matkamessuilla

On niin kiire lomailla, ettei ehdi millekään, joten tässä fiksattu nosto huhtikuulta 2013. Vuoden 2014 matkamessut järjestetään muuten 4. - 6. huhtikuuta.

-----


Minusta piti tulla matkailun ammattilainen. Opiskelin matkailututkimusta yliopistossa, mutta sitten elämä täyttyi vauvoista, ja se tosiasia, että koulumatkaa oli tuhansia kilometrejä eikä paluuta Suomeen ollut näkyvissä sai laittamaan opiskelut paussille.
Mutta harrastelijanakin on ihan hyvä olla. 
Eilen kävimme matkamessuilla. Taka-ajatuksena oli saada ideoita kesälomaa varten sekä tietysti kahmia karkkia ja ilmapalloja. Tutkimme pitkään Islannin ja Grönlannin standien tarjontaa, mutta ei taida aikataulu antaa periksi lähteä sinne päin tänä kesänä. Tulevaisuudessa kyllä!

Ensin kiertelimme Espanjan ja Katalonian osastot ja otimme mukaamme monta retkeilykarttaa ja mökkimajoitusesitettä.Ja totta kai tutustuttiin eri viinitilojen tarjouksiin.Kansainvälisellä puolella oli esillä maita etelästä pohjoiseen ja idästä länteen. Suomen standia ei  löytynyt, muut Pohjoismaat kyllä olivat esillä.


Joku Etelä-Amerikan maista, olisiko ollut Argentiina, laittoi pystyyn tanssishown.Ja siitä innostuneina mekin innostuimme jammailemaan.
(Kuvat otettu kännykällä)

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home