Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Sunday, February 23, 2014

Sunnuntai, domingo, diumenge

Aurinkoinen sunnuntai, varsinainen Sunday!


Samppa valloitti tänä viikonloppuna Pyreneiden korkeimman huipun Aneton, ja nyt odotellaan iskää kotiin. Pojat skinnasivat huipulle, 3 400 metriin, ja toivottavasti saan julkaista jotain kuvia reissusta, ehkäpä pieni reissurapokin saattaa irrota.

Me tytöt olemme selvinneet vatsataudista, joka yllätti torstain ja perjantain välisenä yönä. Eilen Isosisko oli Furby-bileissä, johon oli kutsuttu kaikki luokan lapset, jotka omistavat tämän karvaisen kaverin. Aika iso hitti Furby tuntuu olevan, kokoontumisajoissa oli ainakin kymmenen karvapalleroa. Siellä oli ollut ohjelmassa diskoa, Furbyjen häitä ja mässäilyä. Bileiden jälkeen tuli bestis meille yökylään ja kivaa oli, vaikka joko vatsatauti tai liiallinen herkuttelu saikin tytön yöllä yökkäilemään.

Keli on ollut koko viikonlopun todella upea, ja kävimme juuri kävelyllä rantsussa. Kevään kunniaksi haimme mäkkäristä McFlurrytkin, voi mikä spesiaalipäivä. Yksin ei tarvinut rannalla olla tälläkään kertaa!







Labels: ,

3 Comments:

At February 24, 2014 at 6:36 PM , Anonymous Anonymous said...

Olet tullut näköjään takas. Yhdessä vaiheessa jo luulin, että sulle on käynyt jotain! Mä kävin tyttären ja ulkoiluseuran kanssa muutama viikko sitten Garrotxissa. Oli kiva reissu! Terkkuja Tarragonan suunnalta ;) T: -K-

 
At February 24, 2014 at 8:19 PM , Blogger Unknown said...

Hei K! Juu, täällä taas, syrjähyppy Lilyyn oli virhe :). Huomasin, että sinäkin olet ottanut taukoa bloggailusta?

 
At February 25, 2014 at 8:33 AM , Anonymous Anonymous said...

Juu, aloitan uuden kunhan saan kameran ostettua ja jos vielä inspistä löytyy. Katsotaan :)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home