Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ansku BCN

Thursday, February 20, 2014

Lempikirjakauppani

Ehdoton suosikkikirjakauppani Barcelonassa, tai oikeastaan missä vaan, on Gran Vialla sijaitseva Altair. Kauppa on yksi Euroopan suurimmista matkailuun erikoistuneista myymälöistä, 1000 neliömetriä silkkaa matkakuumeen aiheuttajaa.


Altair on perustettu Barcelonassa 1979 ja nykyään myös Madridissa on myymälä. Myynnissä on paitsi kirjoja myös karttoja ja kaikenlaista muuta matkusteluun liittyvää kamaa. Tietysti suurin osa kirjoista on espanjaksi tai katalaaniksi, mutta löytyy sieltä varsinkin matkaoppaita englanniksikin.
Ja mitäpä sieltä lähti tällä kertaa mukaan? Vuoden lomareissuja ei ole vieläkään buukattu täyteen, joten suunnitelmat elävät. Tällä hetkellä vahvana ehdokkaana loppuvuoden pidemmälle reissulle on Patagonia, ja hintavertailut, karttojen pläräilyt ja vinkkien etsimiset ovat käynnissä. Siperian juna piti valitettavasti tältä vuodelta unohtaa, byrokratia viisumien ja passien uusimisien kanssa osoittautui liian hankalaksi täältä käsin. Samoin Japanin kesähelteet hylättiin, parempi ajankohta on matkustaa sinne melkeinpä koska tahansa muulloin kuin elokuussa. Ajatus olisikin nyt kesällä tehdä lyhyempi reissu Euroopassa ja sitten vuodenvaihteeksi lähteä jonnekin vähän jännempään paikkaan. Vaihtoehtoja on paljon ja päätöksiä pitää alkaa pian tehdä, sillä pomot haluavat tietää kesälomien ajankohdat ajoissa. Maaliskuun aikana lyödään matkat lukkoon!

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home